Campanii promotionale pentru clientii www.villabistrita.ro S.C. LORDINU SRL – Regulament general al campaniilor

Articolul 1.Organizatorul campaniilor

Art.1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de LORDINU SRL cu sediul social in localitatea Bistrița, str. Mărăști, Nr. 9, Jud Bistrița-Năsăud, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bistrița-Năsăud sub nr. J06/79/1993, cod unic de inregistrare RO6358351, .

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic si doar pe site-ul villabistrita.ro și aplicația Villa Bistrița.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata la sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii in banner-ul din pagina principal.

Articolul 3. Produse participante la campanie

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite produsele nominalizate si comercializate pe site-ul villabistrita.ro și vouchere în bani.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare a fiecarei campanii promotionale va fi descris la la inceputul fiecarei promotii pe site in sectiunea “Regulament promotii” si pentru ofertele lunii in banner-ul din pagina principală.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in Termeni si conditii.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana poate achizitiona mai multe produse ce fac obiectul mai multor promotii.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in Termeni si Livrarea comenzilor.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

Articolul 8. Taxe si impozite

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 9. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

Articolul 11. Regulamentul campaniilor promotionale Regulamentul campaniilor promotionale este afisat si disponibil site-ul villabistrita.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.

Regulament campanie „50 LEI CADOU la primele 3 comenzi

In perioada 22.10.202130.11.2021, pentru cumpărături de minim 25 lei beneficiați de 3 cupoane, în valoare totală de 50 lei, astfel: 1 cupon  “Villa20în valoare de 20 lei, valabil o singură folosință/cont și 2 cupoane  “Villa15” în valoare de 15 lei, valabil 2 folosiri/cont.  


Villa Bistrița va rasplateste loialitatea!

Regulamentul campanie „SUC CADOU


In perioada 22.10.202130.11.2021, pentru cumpărături de minim 25 lei de pe site-ul sau aplicația Villa Bistrița, clienul primește gratuit un suc gama PEPSI. 

Regulament campanie „Transport la super preț

In perioada 22.10.202130.11.2021, în zilele de week-end, respectiv sâmbătă și duminică, pentru cumpărături de minim 25 lei de pe site-ul sau aplicația Villa Bistrița, clientul plătește la transport doar 1,99 lei.

Regulament campanie „Petrece anul cu PEPSI

 

Campania se desfășoară în perioada 25.11 – 31.12.2021 în locațiile horeca participante detaliate în Regulamentul Oficial al Campaniei. Cumpără din Restaurantul Villa orice meniu care conține o băutură PEPSI, încarcă imaginea bonului fiscal pe site-ul www.pepsi.ro/horeca sau tastează „Promo Horeca” în Facebook Messenger Pepsi România și poți câștiga un pick-up pe zi sau un smartphone de ultimă generație prin tragere la sorți. Sunt acordate în total 38 premii, în valoare totală estimată de 30.251,56 lei ( TVA inclus ) . Regulamentul Oficial al Campaniei este disponibil gratuit pe www.pepsi.ro/horeca. Imaginile premiilor sunt cu titlu de prezentare.